Missä mennään?

Todellakin, pian vaihtuu vuosi ja osoite on sekin vaihtunut taas kerran. Uusi tukikohta on kolmen järven keskellä Artjärvellä, missä aikomukseni on maalata ja puuhastella, sekä alkaa uudelleen lenkkeilemään koirien kanssa sen kolme kertaa päivässä, mikä on kummasti jäänyt viime aikoina.

Kunnianhimoinen ja käytännöllinen tavoitteeni on myöskin rakentaa nykyisten kotisivujen rinnalle huomattavasti kevyempi sivusto, jonka onnistuisin pitämään nykyistä paremmin ajan tasalla.

Koirien kuulumisia sen verran, että Manzana on Sanjan tykönä talvilomalla Lapissa, kun taas minulle seuraa pitävät Ameena, Zelda ja Mitsu. Ameena koki äskettäin suuria muodonmuutoksia. Ensin se joutui epäonnistuneen trimmauksen uhriksi, joka paljasti turkin alta epäilyttävää pyöristymistä. Jatkoa seurasi kun muotojen syyksi osoittautui kolmikiloinen vatsaontelon kasvain, jonka poistaminen palautti Ameenan omaksi litteäksi itsekseen.

Mitsu (NS Fautrix Animae) on lauman uusin vahvistus, joka jäi meille ihan tarkoituksella. Pentu on nyt puolivuotias näätäeläin, joka keskittyy tykkäämään kaikista (vaan ei kaikesta) ja olemaan pentu.

Paljon olisi kerrottavaa, mutta ehkä sitä ehtii kun saa ensin tämän muuton valmiiksi.

Comments

Popular Posts