Jotain hyvääkin

Kyllä, on tässä ihan kivojakin juttuja syksyn mittaan tapahtunut. Niistä ei vaan ole oikein ehtinyt ilmoittelemaan kun nuo negatiiviset asiat ovat varjostaneet kaikkea.

SSaK:n maastomestarit VSP ja ROP

Usko (NS Credo Quia Absurdum) tosiaankin niitti menestystä heti ensimmäisellä kaudellaan maastossa. Poika on nyt Suomen Salukikerho ry:n vuoden maastojuoksija sekä maastotulokas ja keikkuu myöskin Suomi Cup-listalla salukiurosten ykkösenä.

Uskon riemunkirjava maastojuoksukirja

Uskon isälle, eli Zappalle (NS Anung Un Rama) syntyi jälkikasvua Kurkiauran -kennelnimelle 31.10.2013. Olemme käyneet katsomassa pentuja ja ne ovat jo hurjia petoja. Muutama etsii vielä omaa kotia ja mikäli joku kaipailee elämäänsä juoksevaa harrastussalukia, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa näihin..

Kurkiauran Halloween-pentue 26.11.2013

Ja koska me niin harvoin menestymme minkäänlaisissa missikisoissa niin mainostettakoon täälläkin, että borzoiklubin match showssa meni oikein hyvin. Kimble (NS Apage Satanas) esiintyi vastahakoisesti mutta sijoittui sinisten aikuisten toiseksi. Manzana (NS Domina Animarum) puolestaan esiintyi kuin olisi salaa harjoitellut paljonkin, sijoittuen ensin isojen pentujen sinisten toiseksi ja BIS-vinttikoirakehässä sielläkin toiseksi.

Kimble & Manzana 17.11.2013

Saatan tästä innostuneena hairahtua hetkeksi harrastamaan näyttelyitä.

Comments

Popular Posts