Pennut uusissa kodeissaan

Jalon ja Hasinan pennut lähtivät viime viikon lopulla uusiin koteihinsa. Shady Baby (NS Delias Alepa) ja Manzana (NS Domina Animarum) pitävät ainakin toistaiseksi seuraa toisilleen koirahuoneessa, missä aikuisista vain Ameena kestää olla hetkeä pitemmän ajan ja leikittää lapsenlapsiaan muutamia kertoja päivässä.

Redrum (NS Deus Ex Machina) aka Leipis, aka Leonid, aka Ipo-Rainer on nykyään Armas ja asuu Halikossa Uskon (NS Credo Quia Absurdum) kaverina.

Husaari (NS Domitor Daemoniorum) asuu Joensuussa ja tunnetaan nimellä Domi. Siskonsa Sugababe (NS Divina Venatrix) muuttui Elsaksi ja asuu veljestään vain muutaman kilometrin päässä, missä rikastuttaa enonsa Kafkan (NS Anax Imperator) elämää. Ponitallipojat päätyivät kuin päätyivätkin lopulta samalle seudulle!

Pink (NS Discordia Concors) sai nimen Sono ja asustaa vain noin kilometrin päässä synnyinkodistaan. Harrastuksiin kuuluu oman tahdon selkeä ilmaisu ja mäyräkoirien jyrääminen.

Zelda (NS Drakaina Karkharodon) on edelleen Zelda ja vaikuttaa Karjalohjalla. Salukitouhuissa esimerkkiä näyttää Salma (Yuzak Suspiria).

Jason (NS Delirium Nocturnum) on nykyisin isoisänsä kaima, eli Sulo. Asuu Tampereella ja on jo aloittanut työkokeilun lankakaupassa.

.. ja tuo Shady tosissaan on edelleen kotia vailla, mikäli sopiva vaan löytyy.

Comments

Popular Posts