Eikä siinä vielä kaikki!

Tuloksistakin voisi ehkä sen verran mainita, että

NOA ON PMM-13 JA C.I.C!

Toisin sanoen, Sharraque Asvinn voitti salukiurokset viime lauantaina kansainvälisissä maastoissa saaden viimeisen tarvitsemansa CACILin ja Pohjoismaiden maastomestari 2013-tittelin. Pisteitä 260 + 268 = 528. [ VIDEO ]

Ei Uskollakaan (NS Credo Quia Absurdum) huonosti mennyt, koska sijoitus oli vain pykälää heikompi ja saamansa ruusukkeet kirjavampia. Saaliina siis 521 p., 2. sija, SERT ja vara-CACIL.

Kutchi / Kuugi / Buugi (NS Cthulhu Mythos) puolestaan sijoittui ensikilvassaan salukinartuissa neljänneksi ja jäi täpärästi ilman SERTiä, pisteitä 507. Traumoja oli tarjolla sekä radalla, että parkkipaikalla, joten seuraavaksi parantelemme näitä ja katselemme kisoja vasta elokuussa.

Myös Rango (NS Chameleon Halo) osallistui näihin kisoihin, mutta joutui alkuerässä - Pokemon-termiä käyttääkseni - hämmennyksen valtaan ja istui pohtimaan asioita. Harjoitusta.. kokemusta..

Zappa (NS Anung Un Rama) esitti päivän omaperäisimmät ja ehkä näyttävimmät ajolinjat. SA siitä kuitenkin tuli, vaikka suoritus lähinnä nauratti.

Miho (Tizpa Pourgouhar Tishtar) sai vaatimattomat alkueräpisteet, mutta petrasi finaalissa. Lopullinen sijoitus 10., pisteitä 482.

Comments

Popular Posts