Epätoivoinen yritys saada blogi ajan tasalle

No hei. En tiedä mistä aloittaisin. Kesä oli niin kaoottinen, ettei sitä meinaa enää muistaakaan. Pahoittelen puutteellisia tuloksia.

Saimme muuton sentään valmiiksi heinäkuussa. Samana päivänä kun lopullisesti siirsimme itsemme uuteen osoitteeseen, kävimme ensin Hyvinkään radalla, missä Zappa juoksi itselleen tittelin DV-11. Noa sijoittui toiseksi, Kafka kolmanneksi ja Kimble valeraskaana neljänneksi. Hieman oli erikoisen näköinen finaali, mutta ketään ei kuitenkaan diskattu.

Sitä ennen ehdittiin kisata SSaK:n maastomestaruudesta. Kuumuuden vuoksi finaaleja ei juostu lainkaan, joten sijoitukset ja tittelit jaettiin yhden juoksun perusteella. Ameena voitti veteraaniluokan ja on nyt siis myös SSaKVMM-11. Uroksissa Kafka sijoittui toiseksi SERTin kera Zappan ollessa kolmas.

Viikkoa myöhemmin kisattiin Sarkolassa Pohjoismaiden maastomestaruudesta. Alkuerät ehdittiin juosta auringonpaisteessa, mutta finaaleihin saatiin ihan kunnon tauko rankkasateen vuoksi. Kafka oli siinä vaiheessa urosten johdossa ja piti sijoituksensa loppuun asti. Näinpä Kafkasta tuli samana päivänä FI KVA-m sekä PMM-11, CACILin kera. Zappan sijoitus oli neljäs, Noan yhdeksäs ja Ameena sijoittui nartuissa seitsemänneksi ja oli vähän yllättäen kennelpiirin mestari.

Kafka ennätti ennen derbyjä debytoimaan radalla 13.7. suoriutuen 480 metristä aikaan 35.20 s, sijoittuen 3/3. Samana päivänä oltiin käytetty Kafka huvin vuoksi virallisessa sydänkuuntelussa ja eikös sieltä löytynytkin sivuääni! Tarkempia tutkimuksia ei tähän mennessä ole tehty, mutta ilmoittelen tuloksia jahka niitä on.

Tässä oli jo ihan kivasti rientoja sovitettavaksi yksiin muuton kanssa, mutta kerkesinpä Ruotsiinkin kuun loppupuolella! Kävimme Mihon kanssa Lövuddenin vinttikoiraspesiaaleissa, joista saatiin varsin asialliset arviot ja laatuarvosanat ERI ja EH.

Elokuun ensimmäinen koitos oli Tampereen radalla kisattu Pohjoismaiden ratamestaruus 6.8., jonne suuntasimme hieman erikoisella kokoonpanolla. Ilmoitimme Zappan lisäksi nääs Ameenankin! Mestaruudesta kilpaili yhteensä viisi salukia, eikä CACILia siis ollut jaossa vaikka kyseessä olikin kansainvälinen kilpailu. Sekä alkuerä että finaali juostiin puhtaasti ja PM-11-tittelin sai Zappa, hopealle juoksi Noa ja Ameena oli viides.

13.8. oli tarkoitus taistella SRM-11-tittelistä Tuomarinkartanon radalla. Toisin kävi.
Elokuun kolmantena viikonloppuna olimme poikkeuksellisesti kotona. Perheeni tuli käymään, ja esittelin heille uutta asuinseutuamme. Mustialassa juostiin samaan aikaan KV-maastot, joissa Salma eli Yuzak Suspiria sijoittui kahdeksanneksi ja C-pentueemme emä eli Reaver oli kolmas, saaden viidennen SERTinsä ja viimeisteli näin valionarvonsa FI KVA-m.

28.8. oli vuorossa maastojuoksun SM-kisat Helsingissä. Kotiinkin olisimme voineet kyllä jäädä. Ameena juoksi alkueräradan tyylitellen, Kimble puolestaan aloitti erittäin lupaavasti mutta liukastui puolivälissä, minkä jälkeen suoriutui vieheelle hieman ihmetellen. Finaalissa Ameena päättikin juosta tarkemmin, mikä näkyi myös pisteissä. Kimble sai DISKin. Starttasi taas hyvin, mutta jossain vaiheessa hämmentyi ja lähtikin seuraamaan pariaan.

Syyskuun kolmantena päivänä suuntasimme Zappan ja Kimblen kanssa Hyvinkään radalle. Kilpakumppanina 480 metrillä juoksi myös Valmu (Yuzak Sonbol), joten pääsimme näkemään Zappan jäävän toiseksi. Kaikki kolme juoksivat KV-ajan ja Kimblestä tuli FI KVA-r.

10.9. Kafka voitti vielä Kalakukkomaastot.

Zappan oli tarkoitus juosta Kimblen kanssa 480 m Tampereella 11.9. ja osallistua JK-11-kisaan Oulussa viikkoa myöhemmin, mutta metsälenkillä takajalkaan saatu haava aiheutti näiden suunnitelmien peruuntumisen. Tampereen kisoissa Noa teki uuden 680 metrin rataennätyksen. Olisi hauskaa nähdä ensi vuonna tuolla matkalla täysi salukilähtö..

Zappa, Kimble, Ina, Hasina & Ameena

Arki uudessa osoitteessa on lähtenyt sujumaan hyvin. Kaikkien muiden koirien, paitsi Sevan, mielestä rivitalossa voi ihan hyvin asua. Hasinalla on nyt juoksu ja Seva on Suolahdessa, missä sillä on mahdollisuus nauttia ulkoilmasta mielin määrin. Ina Ameenantytär on meillä hoidossa ja on se vaan ihana.

C-pennut ovat jatkaneet kasvamista omilla tahoillaan. Rana (Circus Ranivorus) ehti kolaroimaan mopon kanssa ja sai varpaaseensa hiusmurtuman, joka onneksi on parantunut hyvin. Uskoa (ex-Vertigo, Credo Quia Absurdum) olemme nähneet kisaturistina useammankin kerran ja Rangoa (Chameleon Halo) kävimme moikkaamassa kotipihassaan kun olimme matkalla Suolahteen. Kutchi (Cthulhu Mythos) on käynyt Hyvinkäällä ratatreeneissä ja on kuulemma erittäin aktiivinen ja omapäinen tapaus.