Ei ihmeempiä (aika savolainen otsikko)

Näyttelyssä käyty, kolmea eri väriä kotiinviemisinä.

Luumu sai avoimesta luokasta EH:n ja tuomari erehtyi luulemaan, että turkki on niukka siksi, että se olisi vaihtumassa.

Salma sai junioriluokasta H:n "liikkeiden ja värin vuoksi". Salma onkin ihan pentu vielä, mutta väri tietenkin on ja pysyy. Pirjo Puttonen esitti kasvattinsa itse, koska oli Salmalle tutumpi ihminen ja Salmaa hieman jännitti tällainen uusi tilanne. Harjoittelemme esiintymistä elokuussa hieman lisää SVKL:n Club Showssa.

Kasvattimme Ina puolestaan sai pitkästä aikaa ERI:n, mikä meitä luonnollisestikin riemastutti. Salukinarttujen avoin luokka oli varsin suuri, eikä Ina sijoittunut neljän parhaan joukkoon. Arvostelu oli ihan mukava, mutta tuomari ei arvostanut Inan ylpeää häntää eikä ylälinjaa, mistä taas ei voi Inaa syyttää.

Näyttelyssä oli KUUMA, mikä kiusasi erityisesti koiria, eikä ihmisilläkään siinä paahteessa oikein ajatus kulkenut tai juttu luistanut. Inan mielestä vähempikin ravaaminen kehässä olisi riittänyt, eikä grillimakkarallakaan ollut esiintymisinnokkuuteen suurempaa vaikutusta.

Seuraavaksi meillä on ohjelmassa ratakisat Virpiniemessä, minne viemme Kimblen uudelleenstarttailemaan kautta valeraskauden nyt hellitettyä otettaan. Samana päivänä meillä on tarkoituksena käydä hakemassa Oulaisista uusi ja hartaasti odotettu perheenjäsen - Toyota Corolla '88 liftback. Ja illalla mennään vielä katsomaan Pyhäjärvelle Entwinea.

Comments

Popular Posts