Uudempia kuulumisia

Loistavaa. Luulin jo julkaisseeni tämän viestin, vaan olinkin tallentanut sen luonnoksena ja keskenkin se oli.. Laitetaanpas se siis ajan tasalle.

Ratajuoksu

Kafka ehti vielä juosta ensimmäisen ryhmäkokeensa ennen kauden loppua Zappa-veljensä ja tätinsä, Amelie-Kamelin, kanssa Hyvinkäällä. Hasina kokeili taas kerran sooloa PVK:n makkarajuoksuissa Tampereella, mutta jätti kesken ja lähti haahuilemaan keskialueelle. Myöhemmin ajoi kuitenkin etusuoran ja sieppasi vieheen hienosti kiinni. Jatkanemme harjoituksia keväällä, aloittaen Hasinan kanssa uudestaan alkeista ja juoksuttamalla ensin pelkkää suoraa ja kaarretta.

Maastojuoksu

Hasina, Kimble, Ina ja Zappa osallistuivat Luhtilaukkaajien Möllin maastoihin 4.10. ja juoksivat kaikki hienosti. Isojen nuorten luokassa sijoitukset olivat seuraavanlaiset:

1. Kimble - 288 p. (Best in Field)
3. Ina - 282 p.
4. Zappa - 281 p.
5. Hasina - 277 p.

Hasina ilahdutti lähtemällä vieheen perään hurjalla loikalla ja ajamalla muutenkin näppärästi. Vähän jännitin, että lähteekö se ollenkaan kun on radalla ollut niin innoton, vaan kaipa tuo maastoviehe on sille eri juttu.

Ameena kävi päättämässä maastokauden Euroopassa. Hollannissa osallistuimme kansainvälisiin maastoihin 31.10. Eenin Ronostrandissa, missä Ameena sijoittui 18:sta nartusta seitsemänneksi ja sai suureksi yllätykseksemme CACILin, valmistuen samalla kansainväliseksi käyttövalioksi! 8.11. kävimme vuorostaan kisaamassa Belgiassa, missä sijoitus oli narttujen 2/27, pisteiden ollessa samat kuin voittajalla. Ameenalle sieltä kotiinviemisinä siis vara-CACIL.

Näyttelyt

Jyväskylän KV-näyttelystä saatiin Hasinalle, Kimblelle ja Kafkalle se kansainvälinen EH, jota menimme hakemaankin.

Agility

Alkeiskurssi saatiin päätökseen 16.10. pidetyissä epävirallisissa kisoissa, joissa salukimme suorittivat taas kaksi rataa. Tällä hetkellä on hankala sanoa, jatkammeko ensi vuonna vai keskitymmekö muihin harrastuksiin.

* * *

Mitäs muuta.. Nyt vain odotamme tulevaa kisakautta ja toivomme, että kesän näyttelyissä olisi edes jokunen kiinnostava tuomari.

Comments

Popular Posts